Šekarić (Foto: Svetlana Mandić)

Поред адвоката Саве Костића, Вере Мијановић и Драгана Шоћа, новинарима ће се обратити и протојереји Миодраг Тодоровић и Велибор Џомић.

Основни државни тужилац Стево Шекарић је казао претходно да је у току спровођење одређених истражних радњи, саслушање одређених свједока и комплетирање изузете видео документације. Одлука о даљем току предмета биће, како је казао, донијета у законским роковима.

Грађани су раније чули да би Јоаникије требало да се у 10 сати појави код судије за истрагу, али адвокати са тим нијесу упознати.

Адвокат Сава Костић казао је тада да су добили позив да ће у 10 сати у тужилаштву бити испитана два свједока, као и да их нико није обавијестио да ће Јоаникије нити неко од свештеника бити саслушан.

Испред суда и брат Владике Јоаникија (Foto: Svetlana Mandić)

Када се појавио брат епископа Јоаникија, Милутин Мићовић, више стотина грађана је почело да скандира “Не дамо светиње” и “Не дамо владику”.

Поред Владике Јоаникија у притвору се налазе и свештеници Слободан Јокић, Данило Зиројевић, Жељко Ројевић, Остоја Кнежевић, Мирко Вукотић, Василије Брборић, Драган Крушић и Никола Маројевић.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унеси свој коментар!
Молимо унеси своје име овде