”Сви витални паремитри су и данас добри, па је оцена лекарског тима да опоравак Митрополита Амфилохија тече по плану, напомињући да је природа болести таква да треба бити опрезан и уздржан од било каквих нагађања и предвиђања” саопштила је вечерас Митрополија црногорско-приморска.

”Митрополит се осећа добро, духовно је јак и крепак што умногоме олакшава процес лечења. Под сталним је лекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак” наводи се у саопштењу Митрополије.

”Надајући се добрим вестима и наредних дана наставићемо са редовним информисањем јавности о току опоравка Високопреосвећеног Митрополита Амфилохија, захваљујући свима на бризи, љубави и молитвама које долазе из свих крајева, а данас је стигла чак из парохија далеке Јужне и Централне Америке, где су верници из Аргентине, Бразила, Чилеа, Колумбије, Еквадора заједно са својим владиком Кирилом послали поздраве и молитвене жеље за брз опоравак њиховог и нашег духовног оца и учитеља” саопштено је из Митрополије црногорско-приморске.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унеси свој коментар!
Молимо унеси своје име овде